Radio Romania Dor De Casa

Bun venit pe pagina noastra

Radio Romania Dor De Casa s-a infintat pe data de 17 Mai 2011. La inceput a fost mai mult un joc dar si o pasiune care a inceput sa prinda suflet, o pasiune pentru muzica si dorinta de a face fericiti pe altii prin muzica care uneori ne poate da mult. Din 20 Octombrie 2011, emitem in cele mai bune conditii in shoutcast server 128 kbp iar procesarea sunetului se face cu instrumente de ultima generatie considerate de specialisti cele mai bune posibile pentru o emisie pe internet. Calitatea sunetului am considerat-o inca de la inceput ca un lucru important si vom continua sa o inbunatatim pe cat posibil. Poate nu suntem si nu vom deveni cel mai tare radio dar ne consideram buni pentru cea ce facem, suntem buni pentru voi cei care ne ascultati si ati ramas fideli acestui post de radio online. Radio Romania Dor De Casa iti ofera cea mai buna si frumoasa muzica de petrecere,lautareasca,populara,manele si multe alte genuri ce pot fi ascultate doar live din player pe aceasta pagina sau online prin Winamp.

Esti indragostit de radio? Intra in echipa!


- Intra in echipa Radio Romania Dor De Casa si realizeaza live, propriile programe de muzica populara pentru romanii de pretutindeni.
- Daca esti talentat, ai o voce placuta si doresti sa te afirmi, acum e momentul. Iti oferim oportunitatea unei fructuoase colaborari in care poti avea propriul program.
- Vei beneficia de tot sprijinul nostru profesional de a tine emisiunea din confortul casei tale. Pentru a-ti oferi mai multe detalii te rugam sa ne contactezi.

Craciun fericit